Over ons

Generations Light & Sound specialiseert zich in het verzorgen van corporate-, live events en theaterproducties op de meest uiteenlopende locaties. Wij opereren hierbij in licht-, geluid-, video- en riggingverhuur.

Continue controle van de veiligheid en volledige service spreken uiteraard voor zich, want uw evenement is pas geslaagd wanneer alle facetten perfect op elkaar zijn afgestemd en worden uitgevoerd.

Meer weten over onze producten, service of andere diensten? Neem dan contact met ons op via  
info@generations.nl of 0174 – 62 80 80.

13735540 1760330387568515 925972111855367791 o

/ More G.

/ More G.

In 2020 zijn we er klaar voor om uw event te voorzien van / MORE G.

Huisstijl

Huisstijl

De huisstijl van Generations was na meerdere kleine updates aan een make-over toe. Medio 2019 wordt het hele bedrijf omgezet in de nieuwe huisstijl. Als hommage aan Gaby wordt de G als trademark aan onze huisstijl toegevoegd.

Management Team

Management Team

Joey Quak & Chantee van Amerongen worden aan het managementteam toegevoegd. Samen met Sander Koers is het team compleet voor de volgende fase.

Change!

Change!

Na het overlijden van Gaby is een reorganisatie noodzakelijk. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot 30 medewerkers en diverse processen moeten hierop worden aangepast om de continuïteit en groei te kunnen borgen.

Zwarte periode

Zwarte periode

2018 is een zwarte periode in de geschiedenis van Generations. Bij mede eigenaar Gaby van Amerongen wordt een hersentumor geconstateerd. Na een zware strijd van vele operaties, chemo en bestraling heeft hij de strijd tegen kanker helaas verloren. Wij missen zijn passie voor het vak nog dagelijks binnen het bedrijf.

Toyota

Toyota

Deze opdracht was vanuit Toyota om het jaar met een WOW af te sluiten. En dat is zeker gelukt! Met een voorbereidingstijd van maar 6 weken werd er een top productie neergezet.

Personeel

Personeel

Het team van Generations is de grote kracht achter het bedrijf. Door een grote groep vaste medewerkers kan er snel geschakeld worden voor alle opdrachtgevers. Maar de personeelsuitjes zijn minstens zo belangrijk.

Nieuwe locatie

Nieuwe locatie

Na de jarenlange groei en materiaal wat inmiddels verdeeld stond over 3 bedrijfspanden was het tijd voor een nieuwe stap! Aan de Galgeweg in 's-Gravenzande werd voldoende ruimte gevonden om door te kunnen groeien met ons bedrijf.

Q santa run

Q santa run

Bij Q-Music zijn ze wel in voor een feestje! Vele edities van de Q Santa Run hebben wij gefaciliteerd. Naast Rotterdam was er ook een editie in en door de Efteling!

Peugeot

Peugeot

De PSA automotive groep hecht veel waarde aan de kwaliteit van hun live events. In opdracht van Bax Projects mogen we dan ook vele events opleuken met onze AV faciliteiten.

Peugeot

Peugeot

Powermeeting event voor Peugeot in de Westergasfabriek.

Call of Duty

Call of Duty

De lancering van de nieuwste Call of Duty werd altijd met veel machtsvertoon gepresenteerd. Menig locatie mochten wij voorzien van een spectaculaire setting.

Sogeti

Sogeti

Voor één van onze trouwe opdrachtgevers, N-Sign, mochten wij de toenmalige Heineken Music Hall ombouwen voor en plenaire - in the round - setting voor 2500 gasten.

Efteling

Efteling

Vanaf 2009 mogen wij de Efteling tot onze klantenkring rekenen. De ongekend hoge kwaliteit die zij verwachten sluit naadloos aan bij onze bedrijfsvoering.

Crew !

Crew !

De crew van Generations is vanaf de oprichting een zeer belangrijke factor geweest binnen het bedrijf. Gelukkig weten we ook zelf altijd een feestje te bouwen!

Air Race Rotterdam

Air Race Rotterdam

Vanaf 2005 zet de groei van Generations zich gestaag door, met een grote investering in Meyer Sound en het leveren van de technische faciliteiten van de Air-Race Rotterdam

Radio 538

Radio 538

In opdracht van Radio 538 worden vele events gefaciliteerd, waaronder het EK feest!

Festival

Festival

Diverse festival worden voorzien van Licht en Geluidsfaciliteiten.

Meyer Sound

Meyer Sound

Vanuit de jarenlange ervaring met Meyer Sound vanuit de theaterwereld wordt besloten dit wereldwijde A-merk verder te gaan.

Red-Bull

Red-Bull

Met Red-Bull wordt een intensieve samenwerking opgezet. Het beheren van DJ booths, Eventcars en het verzorgen van events wordt bij Generations ondergebracht.

Eerste pand

Eerste pand

Gaby van Amerongen en Sander Koers besluiten de samenwerking verder door te zetten en het eerste pand wordt gehuurd.

Oprichting Generations

Oprichting Generations

In het jaar 2000 wordt de definitieve stap gezet om de Generations drive-in show om te zetten in een licht en geluid verhuur bedrijf.