DUURZAAMHEID voor mens en milieu

De groei die we als bedrijf de afgelopen jaren hebben doorgemaakt, zowel op het gebied van werknemers, wagenpark en verhuurmaterialen, brengt ook de nodige maatschappelijke verantwoordelijkheden met zich mee.

De verhuurmarkt is het schoolvoorbeeld van een circulaire economie maar we zijn ons er van bewust dat het altijd duurzamer kan. De bedrijfsvoertuigen voor onze medewerkers zijn elektrisch waar mogelijk en als bedrijf spannen wij ons er voor in om zoveel als mogelijk gebruik van energie en water te reduceren evenals het scheiden van onze afvalstromen.

Op productie niveau denken wij zoveel mogelijk mee met onze opdrachtgevers, gebruik van LED armaturen in plaats van conventionele armaturen, h2o generatoren en reduceren van transport bewegingen tijdens de productie periode.

Naast onze erkenning als erkend leerbedrijf hebben wij goede arbeidsomstandigheden voor onze medewerkers een goede werksfeer en passende opleidingsmogelijkheden.

Wij vinden het belangrijk een waardevolle bijdrage aan de samenleving te leveren, daarom ondersteunen wij diverse goede doelen.

 

13735540 1760330387568515 925972111855367791 o