Over Ons

Over Ons

Generations Light & Sound specialiseert zich in het verzorgen van corporate-, live events en theaterproducties op de meest uiteenlopende locaties. Wij opereren hierbij in licht-, geluid-, video- en riggingverhuur.

Met onze jarenlange ervaring bieden wij onze creativiteit, kennis en advies om elke productie neer te zetten als een unieke beleving. Oog voor detail binnen het concept hebben wij hoog in het vaandel staan, waarbij mede wordt gekeken naar een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Continue controle van de veiligheid en volledige service spreken uiteraard voor zich, want uw evenement is pas geslaagd wanneer alle facetten perfect op elkaar zijn afgestemd en worden uitgevoerd.

Wij werken met hoogwaardige apparatuur, zoals:
Meyer Sound, Avid, Digico, Robe, Claypaky, Panasonic, Black Magic en Prolyte.

In ons portfolio hebben wij diverse vaste klanten, waaronder:
N-Sign, Bax Projects, Four Entertainment, IQ Events, Wings Hotel Rotterdam, Royal Flora Holland, Sport Vibes, Gemeente Westland, Eventhouse, Red Bull & De Efteling.

Wilt u meer over onze producten, service of andere diensten te weten te komen, neem dan contact met ons op via info@generations.nl of 0174 – 62 80 80