STUDIO HANGAR

Onze grote Hangar studio is ingericht in drie delen. Er is staat ruime talkshow tafel met plek voor vier gasten en één presentator. De tafel is omringt door decor met meerdere schermen waarmee interactie tussen de kijkers thuis en de studio gerealiseerd kan worden.
Midden in de studio staat een knusse huiskamer opstelling. Deze opstelling leent zich uitermate voor een 1 op 1 gesprek en geeft het gesprek een persoonlijke en intieme sfeer.
Ook is er een grote presentatie plek aanwezig met een scherm van maar liefst 4 bij 6 meter. De perfecte plek voor uw product lancering, belangrijke presentatie of het binnen halen van meerder kijkers.


Vanuit de Studio Hangar hebben wij al meerdere grote Livestreams, opnames, webcasts en Webinars georganiseerd. De combinatie van techniek, ons ervaren personeel en deze ruim opgezette studio geven uw event de uitstraling van een professionele televisie talkshow.

Kies jij een grotere setting waarbij de aanwezige groep een relaxte sfeer voelt of geef je een presentatie aan je buitenlandse collega’s? Wij creëren voor elke wens een passende studio setting.


Brochure studio

Aanleverspecificaties

 

Take A seed

Opdrachtgever: Artishock Events & Marketing
Locatie: Wings Hotel Rotterdam, Studio Hangar
Fotograaf: Jos Klijn

Blijdorp Blij & Nieuw 2020

Opdrachtgever: Contra
Locatie: Wings Hotel Rotterdam, Studio Hangar
Fotograaf:  Tom van der Starre

Upstreamfestival 2020

Opdrachtgever: Stichting Rotterdam Partners
Locatie: Wings Hotel Rotterdam, Studio Hangar
Fotograaf: Hans Tak

CSU HOSPITALITY CONGRES

Opdrachtgever: PPeople
Locatie: Wings Hotel Rotterdam, Studio Hangar
Fotograaf: Generations